Teknologia

Videojärjestelmän valinnan tulisi perustua käyttötarpeeseen: Joskus riittää pelkkä live-kuvan näkeminen etäkohteesta. Toinen yleinen vaatimus on videoaineiston tallentaminen tai erityistapahtumien arkistointi. Täysin uusia mahdollisuuksia puolestaan avaavat esimerkiksi muiden järjestelmien tapahtumien varmentaminen, videoanalytiikka ja prosessien automatisointi videon avulla.

Asantech on kehittänyt videojärjestelmille mullistavan teknologia-alustan, jonka pohjalta voimme luoda sopivan tuotteen yksittäiseen tarpeeseen tai useita eri ominaisuuksia yhdistävän kokonaisratkaisun.

Katselu

Kohteen valvonta on usein ensimmäinen tarve videolaitteistoja hankittaessa. Digitaaliset järjestelmät tekevät etäkatselun helpoksi. Tällöin on kuitenkin osattava huomioida myös muita tekijöitä, kuten tietoturva ja GDPR. Asantech tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat tuotteet ja ottaa huomioon erilaiset turvallisuusnäkökohdat.

Lue lisää Asantech UVP Vieweristä
Lue lisää Asantech UVP Service Centeristä

 

Tallennus

Asantechin tallennustuotteet ovat huippuluotettavia ja helppokäyttöisiä, ja samalla ne tarjoavat markkinoiden ylivoimaisesti monipuolisimmat kokoonpanomahdollisuudet – muutaman kameran laitteista laajoihin pilvitallentimiin ja arkistoihin.

Lue lisää Asantech Recorderista

Varmentaminen

Todellisten tapahtumien tai muiden järjestelmien tekemien hälytysten reaaliaikainen varmentaminen muuttaa videojärjestelmän aidosti reaaliaikaiseksi. Asantech API:n avulla vaikkapa kulunvalvonta- tai palohälytykset voidaan vaivattomasti varmentaa avaamalla hälytyskuva määritellylle käyttäjälle.

Lue lisää Asantech UVP Verifierista
Lue lisää Asantechin integraatio-API:sta

Analysointi

Samalla kun videokamera on kehittynyt markkinoiden monipuolisimmaksi sensoriksi, on videoanalytiikka alkanut avata täysin uusia mahdollisuuksia organisaatioiden toiminnan tehostamisessa. Asantechin teknologia-alusta mahdollistaa sekä kameroiden että itsenäisten analytiikka-algoritmien mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen videojärjestelmän kokonaisratkaisussa.

Lue lisää Asantech ANPR:stä

Automatisointi

Videotekniikan ja -analytiikan liittäminen osaksi tuotantojärjestelmää auttaa parantamaan kokonaistuottavuutta. Samalla tuotantoprosessista ja poikkeustilanteista saadaan kuvamateriaalia, jonka avulla ongelmien ratkominen ja prosessin kehittäminen helpottuvat merkittävästi.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja