Palveluntarjoajat

Videopohjaisten etäpalveluiden markkinat ja kysyntä kasvavat nopeasti. Asantech on palveluntarjoajalle strateginen kumppani, jonka palvelut ja videoratkaisut nostavat etäpalvelun kilpailukyvyn ja tuottavuuden uudelle tasolle.

Tarvekartoitus

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on kaiken liiketoiminnan perusta. Me Asantechilla tunnemme palveluasiakkaanne, koska työskentelemme myös heidän kanssaan videostrategioita laatien. Osaamme siis auttaa palveluorganisaatioita kohdentamaan palveluitaan ja parantamaan skaalautumiskykyään liiketoiminnan maksimoimiseksi.

Voimme toteuttaa yhdessä asiakkaillenne Asantech VideoSTRA-projektin, jossa tuotamme heille merkittävää lisäarvoa ja varmistamme teille syvällisemmän ymmärryksen asiakkaanne tarpeista.

Lue lisää

Palvelualustan toteuttaminen

Asantechin konsultointi- ja tukipalveluiden avulla voimme toteuttaa strategianne kannalta optimaalisen palveluntuotantoympäristön. Tuotantoympäristön kehittäminen ja skaalaaminen asiakastarpeiden ja toiminnan volyymin muuttuessa on helppoa ja nopeaa.

Asantech UVP Service Center mahdollistaa moniin kehitystarpeisiin vastaamisen puhtaasti konfiguroimalla, jolloin vasteajat ovat usein hyvinkin nopeita. Asantech UVP:n räätälöinti videoanalytiikalla tai uusilla lisäarvopalveluilla on suoraviivaista ja meille tuttua

Lue lisää

Palvelunalustan jatkuva kehittäminen

Koska palvelualustaan voi olla liitettynä tuhansia erimerkkisiä palvelimia ja päätelaitteita sekä jopa satoja tuhansia kameroita, on selvää, että alustaa täytyy jatkuvasti ylläpitää ja kehittää. Meillä Asantechissä on yli kymmenen vuoden kokemus monimutkaisten, useiden valmistajien laitteita sisältävien palvelutuotantoympäristöjen ylläpitämisestä ja päivittämisestä. Me tiedämme, että palvelun luotettavuuden kannalta on välttämätöntä huolehtia tietoturvasta, GDPR:stä ja muista vaatimuksista, samalla kun palveluympäristö toimii tuotannossa häiriöttä.

Lue lisää