Ratkaisut

Paras hyöty videojärjestelmistä saadaan, kun järjestelmä sovitetaan saumattomaksi osaksi organisaation toimintaa. Tämän ei tarvitse olla kallista, sillä oikein toteutettu videoratkaisun räätälöinti maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Asantech on syvällisen kokemuksensa pohjalta kehittänyt menetelmiä ja teknologia-alustan, joiden avulla jokaiselle organisaatiolle voidaan kustannustehokkaasti tuottaa optimaalinen videoratkaisu. Ratkaisumme sopivat niin käyttäjäorganisaatioille, tuotekehittäjille kuin palveluntarjoajillekin.

Käyttäjät

Käyttäjäorganisaatiot käyttävät usein videojärjestelmiään itse varsin suppeasti. Monesti järjestelmien käyttö on ulkoistettu palveluntarjoajalle, ja käyttö on lähinnä turvallisuuden etävalvontaa.

Asantechin palvelut auttavat organisaatioita hyödyntämään videota myös itse ja moninkertaistamaan videoinvestointien hyödyt. Tuloksia saavutetaan tehostamalla toimintoja, tuottamalla säästöjä ja selkeyttämällä ylläpitoprosesseja.

Lue lisää

Palveluntarjoajat

Videotekniikkaan perustuvat etäpalvelut ovat yksi nopeimmin kasvavista liiketoiminnan alueista esimerkiksi turvallisuusalan ja kiinteistöhuollon palveluyrityksissä. Digitalisaatio on lisännyt videon tarjoamia mahdollisuuksia radikaalisti, mutta myös tehnyt laaja-alaisesta palvelutuotannosta selvästi vaativampaa.

Kokemuksemme ansiosta olemme ihanteellinen kumppani videopohjaisen palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja skaalaamiseen.

Lue lisää