Anvia Securi Oy

anvia-securi-oy

Anvia Securi Oy on yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä, jonka palvelut ja tekniset tuotteet kattavat koko turvallisuuspalvelusektorin.

 
Securin hälytyskeskuksen ongelma oli laitteiston yhteensopimattomuus ja sitä kautta keskuksen prosessien raskaus ja ylimääräiset kustannukset. Niinpä käynnistettin projekti, jonka tarkoituksena oli löytää avoin valvomo-ohjelmisto, joka mahdollistaisi eri toimijoiden laitteiden integroimisen.
 
– Päädyimme valitsemaan ASANTech UVP -järjestelmän, koska sillä on paras integroituvuus Securin hälytysjärjestelmään. ASANin etuna on myös, että sen tekninen tuki ja kehitystyö tapahtuvat Suomessa, ja yhteistyö on nopeaa ja joustavaa. UVP:n vahvuus on myös sen erinomainen skaalautuvuus. Ratkaisun avulla olemme myös saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä, kertoo Ville Isoheiko, Securin palvelutuotantoyksikön johtaja.
 
LUE LISÄÄ…

Q-Park Finland Oy

q-park

Q-Park on Suomen johtavia pysäköintialan yrityksiä, joka tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja.

 
Q-Parkin pysäköintihallit ovat maantieteellisesti varsin hajautettuja, joten yrityksellä oli tarve löytää keskitetty ratkaisu hallien valvontaan. Yritys päätyi valitsemaan ASANTech UVP etäkatseluohjelmiston, verkkotallentimet ja automaattisen rekisterikilpien tunnistusjärjestelmän, koska ne vastasivat parhaiten Q-Parkin tarpeisiin ja tarvittavat räätälöinnit voitiin tehdä joustavasti. ASANin ratkaisu on lisännyt Q-Parkin kustannustehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä.
 
LUE LISÄÄ…